3 Lirik Lagu Darso

1.       DARSO – GANTI ASIH
WAKTU … KURING PAMIT. 
SEUJA NINGGALKEUN MANEH NA. 
RASA BEUT MAROJENGJA. 
ADUH … KUMAHA. 
WAKTU .. KURING INDIT. 
SEUJA .. MULANG TI MANEH NA. 
BARI HATE MURILIT .. 
GEUNING BEUT NGAIT. 
MELANG HARIWANG… SIEUN KA BANDANG NU LIAN. 
GANTI ASIH… PINDAH NYA’AH. 
PERIH .. Teu ngeunah.
NYOREANG KATUKANG. 
HORENG ATRA NAREMBONGAN. 
TIGIN JANJI SA’ATI. 
NAHA NYALAHAN. 
WAKTU KURING BALIK. 
2.        DARSO - PAJEUJEUT
DUH  ASA HERAN. 
KUNAON LOBA PIKIRAN.
NGALAMUN TERUS – TERUSAN. 
DUH .. BINGUNG. 
ANTARA SENANG JEUNG LUDEUNG.
PAJEUJEUT. 
HATE TEH LIR BENANG KUSUT. 
HESE DIBERESKEUNANA.
IRAHA .. KURING REK SENANG ?. 
ATAWA TINEMU BAGJA ?. 
TENTREM AYEM. .. ADEM AYEM
DUH …. MILIK DIRI.
3.       DARSO – TEPANG DEUI
NGADAK – NGADAK HEUNTEU PUGUH PIPIKIRAN . 
PATEPUNG SAKARERETAN 
SUMANDING DINA LAMUNAN.
LELEWA THE MAWA IMUT SAGEBRAYAN. 
SUMANDING NYURUP TANGTUNGAN.
SUMARAMBAH NA CIPTAAN. 
KU TEU NYANA AYEUNA PATEPANG DEUI. 
MAWA IMUT NU KAMARI. 
SUMEBLAK NA GERIH ATI. 
PALANGSIANG MUN DIRI NGAYENG CIRIPIT…. 
SUMEBLAK NA JERO ATI. 
MAWA CINTA ..PATI - PATI.




0 komentar:

Post a Comment