Ida Widawati - Jajap Manehna

IDA WIDAWATI – JAJAP MANEHNA (Lirik Lagu).

JAJAP THE MUNG DUGI KA STASION.
SAKEUDAPAN NGOBROL HEULA CAKEUT PERON.
WAKTOS KARETA NGAGEULEUYEUNG MANGKAT HAOR.
IMUT JEUNG GUPAY KA BAWA MAJU KA KULON.

KARAOS SEPI .. LONGKEWANG ATI.
TEUTEUP LEMPENG .. MELONG KOSONG.
KARETA ILANG.. KANTUN KAMELANG.
MANGPRUNG NGALAYANG.  NATAR KAHAYANG.

NGANTER NU MIANG. 

0 komentar:

Post a Comment