Lepat Sangka (Lirik Lagu)

                                                    LEPAT SANGKA.
1.       NA KU NAON NENENG THE NGAN BAEUD WAE.
2.       RARAY ALUM BANGUN NU TEU GENAH HATE.
3.       UNGGAL POE NGALAMUN TEU PUGUH GAWE.
4.       DITANYA GE NGALIEUS SOK HARE – HARE.
5.       AKANG ULAH KA ABDI TONG NGABOHONGAN.
6.       PADAHAL MAH AKANG THE SOK BOBOGOHAN.
7.       ABDI OGE NYAKSIAN PENDAK DI JALAN.  
8.       BASA AKANG DUAAN KEUR GANTENG TANGAN.  
9.       IEUH NENENG .. AKANG MAH HEUNTEU PERCAYA.  
10.   NU KITU THE GOGODA NU RUMAH TANGGA.
11.   NENENG ATUH KUDU BOGA KAYAKINAN.
12.   ULAH WAKA PERCAYA KANA OMONGAN.
13.   AKANG ATUH LANGKUNG SAE TERUS TERANG.
14.   GEURA PILIH HIJI ISTRI ANU NGORA.  
15.   TOS TEU SUKA MOAL MAKSA … ABDI PICEUN.  
16.   SOK ENGGALKEUN .. AYEUNA GEURA SERAHKEUN.
17.   RUMAH TANGGA ULAH SOK PAPASEAAN.
18.   KOMO LAMUN DI IMAH PASALIA PAHAM.
19.   ERA ATUH URANG THE DA KU TATANGGA.  

20.   ALUS RUKUN .. RUMAH TANGGA BAHAGIA.

0 komentar:

Post a Comment